Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gta IV történet

 

GTA IV - Történet

  •  

Lássuk csak miről is szól a GTA IV néven készülő játék:

A történet a jelenben játszódik. Főhősünk Niko Bellic, egy kelet-európai, nem igazán tiszta múltú ember. Az unokatestvére, Roman csalja el Liberty Citybe, elhitetve vele hogy ott jobb életet kezdhet (miután GTA-ról van szó ezért ennek esélye kisebb a nullánál). Elmondása alapján ő már megcsinálta a maga kis nyugdíjának alapját 15 sportkocsival és más egyébbel. Niko megérkezése után kiderül, hogy Roman közelről sincs olyan helyzetben mint ahogy azt feltüntette, egy mezei taxiscéget irányít és több irányból is szorongatják. Niko ott marad Liberty Cityben, ahol kezdetét veszi a szokásos üldözés és az elszabadult alvilági pokol.Helyszín:

A GTA IV helyszínéről egészen az első trailer megjelenéséig találgatások folytak. Volt szó több város, többek között London lemodellezéséről is. Azóta már tudjuk hogy a változatosság kedvéért Liberty City lesz a történet otthona.

 

A GTA IV egy nagy városból fog csak állni, így ebben a részben mellőznünk kell a San Andreasban sokunk szívéhez nőtt vidéket. Ugyanakkor úgy tűnik, hogy a játékterület majdnem akkora lesz mint a San Andreasé. A Rockstar Games azt ígéri, hogy ha azt is belevesszük hogy rengeteg épületbe lehet majd belépni, akkor akár a két terület nagysága egyenlő is lehet. A valódi területeknek termédszetesen itt is más nevük lesz, pl. Brooklyn = Broker, Manhattan = Algonquin stb.

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

szolnok karcaglászlo ut 7

(károj, 2015.07.09 10:34)

heloka haver